19/09/2019
Sven Haenen
 
 
 
 

Ondertussen zijn de eerste speeldagen al achter de rug en heeft iedereen in de gloednieuwe uitrusting van kledingsponsor Erima geschitterd. Bij een mooie wedstrijdoutfit horen natuurlijk ook passende attributen en een mooie uitrusting.

Samen met kledingsponsor Erima is er hard gewerkt aan een mooie collectie S.C. OLVE teamwear. We hebben gekozen om dit jaar deze uitrusting te verkopen via een webshop. Vooraleer je bestelt is het wel aangeraden om tijdens de pasdagen van dit weekend en komende weekend langs te komen om je juiste maten te noteren.

Het voordeel van de webshop is dat je overal en eender wanneer bepaalde stukken uit onze S.C. OLVE teamwear kan bestellen. Verder hebben we op deze manier ook speciale prijzen bekomen. Zo zijn de prijzen die in onze webshop vermeld staan 20% lager dan de officiële Erima catalogusprijs. Je kan onze volledige uitrusting hier vinden in onze webshop.

Bovendien kan je via de webshop de kledij ook nog personaliseren met je favoriete nummer en naam. Aarzel dus niet om snel een kijkje te nemen in onze webshop en ontdek zelf de volledige teamwear inclusief keepersuitrusting, wedstrijdballen, thermische kledij, etc.

Voor extra kousen en wedstrijdbroekjes kan je dan weer terecht bij Jan Vets. Hij is te bereiken via E-mail op jan.vets@icloud.com of via 0473/73 03 80.