04/09/2019
Sven Haenen

Het nieuwe seizoen trekt zich geleidelijk op gang. Alle ploegen stomen zich klaar voor een nieuw, amusant en succesvol voetbaljaar. En die goede prestaties zijn vaak het gevolg van een goede (team)sfeer. SC Olve hecht hier heel veel waarde aan. Want voetbal is een feest en dat moet het ook blijven. Nietwaar!? Daarom organiseren we een feest voor jong en oud en introduceren we ons eerste familieweekend.

 
 
 
 
 
 

Wanneer kunnen we zulk familieweekend het beste inplannen? Als al onze ploegen goed en wel begonnen zijn aan hun seizoen. Het eerste familieweekend zal plaatsvinden tijdens het weekend van vrijdag 20 tot zondag 22 september 2019. De club voorziet verschillende initiatieven zodat iedereen zich kan vermaken.

 

AperOLVE op vrijdag

Voor velen is SC Olve een uitlaatklep na een drukke werk- of schoolweek. Om de dagelijkse beslommeringen even te vergeten, starten we onze familieweek op vrijdagavond met een afterwork event: AperOLVE. Vanaf 18u00 openen we de bar. Wees op tijd! Vanaf 18u30 is het happy hour. ;-) Oh ja, de drankjes worden gesponsord door Delirium. Wiens vakmanschap men drinkt met mate(n). ;-)

Naast beats and bites kan iedereen zich ook vermaken met een leuke pot voetbal. Om 20u30 dagen onze Dames de vrouwenploeg van S.V.B. Driehoek uit. Het uitgelezen moment om onze Olve-dames aan te moedigen. Allen op post!

 

Springen en braaien op zaterdag

Op zaterdag voorzien we overdag een springkasteel en tegen de avond een BBQ met heerlijk vlees van onze trouwe sponsor Van Gijsel. We steken de vuren aan om 18u00. Iedereen kan zich inschrijven voor de BBQ via deze link. Maar wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt!

 

Talent is van alle leeftijden op zondag

Op zondag moedigen we eerst onze allerkleinste voetballers aan tijdens een wedstrijd van onze ‘Eigen Competitie’. Daarnaast voorzien we ook een doelschietwedstrijd, een springkasteel en een grimage voor zij die extra willen schitteren. Daarna lopen onze kleinste voetbalhelden van onze ‘Eigen Competitie’ samen op met onze spelers van de eerste ploeg. Hopelijk kunnen zij dit eerste familieweekend afsluiten met een overwinning. Laten we dat niet afhangen van de supporters. ;-)

 

We hopen dat wij al onze leden mogen verwelkomen tijdens ons eerste familieweekend. Vergeet je niet tijdig in te schrijven voor de BBQ. Tot dan!